Zmeny v sociálnej politike
Program sociálnej reformy predpokladá zásadné zmeny v oblasti sociálneho zabezpečenia. Podstatné zmeny v nemocenskom poistení. Zmeny v dôchodkovom zabezpečení. Nový model v oblasti štátnej sociálnej podpory. Prídavky na deti. Problematika životného minima. Doplnkové dôchodkové poistenie.