Srovnatelnost není rovnost Diskuse nad postavením soukromého školství - Pilip, I.
Vznik súkromného školstva v ČR po novembri 1989. Veľkorysá podpora súkromného školstva zo strany štátu. Súkromné školstvo a jeho financovanie v Európe. Pojem porovnateľnosti a rovnosti podmienok pre jednotlivé typy škôl. Postavenie verejného školstva v Európe a v Českej republike. Trhové podmienky a školstvo. Dane a dotácie. Budúcnosť súkromných škôl a štátne dotácie.