Tlak na hospodárnosť Hovoríme s riaditeľom sekcie rozpočtu a informačných sústav MŠV SR Ing. Františkom Zemanovičom, CSc. - Zemanovič, F.
I napriek racionalizačným a úsporným opatreniam v rezorte školstva v r. 1994 sa nemôže zabezpečiť prevádzka škôl a školských zariadení z pridelených prostriedkov zo štátneho rozpočtu. Systémové opatrenia na riešenie danej situácie. Rozdelenie finančných prostriedkov medzi rozhodujúce oblasti rezortu školstva. Revízie hospodárenia jednotlivých pracovísk v rezorte školstva.