Analýza životního cyklu produktu jako nejnovější forma čistší produkce - Remtová, Květa
Analýza životného cyklu produktu (Life Cycle Analysis) - jedna z najnovších foriem realizácie čistejšej produkcie. Princíp a vznik metódy. Postup pri uskutočňovaní analýzy životného cyklu.