Automobily domácej výroby sú lacnejšie Volkswagen Passat Standard je slovenské auto - Kajan, Miroslav
Produkcia bratislavskej pobočky koncernu Volkswagen. Montovanie špeciálnej verzie automobilu Volkswagen Passat - Standard. Vybavenie vozidiel určených na domáci trh.