Nechcú odrádzať cenou Nový systém troch tried v noblesných hoteloch - Gallo, P.
Nový systém klasifikácie hotelov. Podľa systému klasifikácie v leteckých spoločnostiach zavádzanie trojtriedneho systému - First, Business a Economy class. Dôvody týchto zmien a ich uplatňovanie v najznámejších hoteloch.