Determinanty výberu vedeckotechnickej stratégie podniku - Slávik, Štefan, 1955-
Typológia variantov vedeckotechnickej stratégie podniku (VTStr). Stanovenie determinantov VTStr. Vplyv determinantov na výber variantu VTStr: druh podnikania, podnikateľská stratégia, veľkosť podniku, vedeckotechnický potenciál, výroba, vedeckotechnické prostredie.