Na štarte podnikateľskej existencie - Konečná, M.
Proces založenia a riadenia malých a stredných podnikov. Podnikateľ v poňatí živnostenského zákona a Obchodného zákonníka. Problematika formy štartu do podnikania. Podnikanie formou franchisingu. Výhody franchisingu.