Příprava a hodnocení podnikatelských projektů - Fotr, J.
Príklad podnikateľského projektu (ukazovatele výnosnosti, doba návratnosti, čistá súčasná hodnota, vnútorné výnosové percento). Finančné rozhodovanie a jeho interakcia s investičným rozhodovaním. Počítačová podpora hodnotenia a výberu podnikateľských projektov (systém PROVALEX).