Rozprávkové úsilie - rozprávkový úspech Maky's Skalica má obchodné zastúpenie v Spojených arabských emirátoch - Kresánek, P.
Prekonávanie problémov v podnikaní a cesta k úspechu spoločnosti Maky's Skalica. Maky's vznikol z bývalej, na zbrojnú výrobu orientovanej BAZ Skalica. Výrobný program spoločnosti Maky's v súčasnosti orientovaný na výrobu požiarnych vozidiel. Uplatnenie na zahraničných trhoch. Prezentácia na medzinárodnom veľtrhu ADIPEC v Abu Dhabi. Zriadenie dcérskej spoločnosti Maky's Ltd. v Abu Dhabi.