Štrukturálne zmeny a hodnotenie rizika podnikateľských projektov - Varcholová, Tatiana
Zmeny v štruktúre priemyslu a hlavných odvetví v SR. Rizikovosť podnikateľských projektov a možnosti jej hodnotenia. Počítačová podpora hodnotenia rizika podnikateľských projektov. Systém REVAL - SPR (systém na podporu rozhodovania) pre hodnotenie rizika.