Sekundy, ktoré znamenajú milióny Slovenský Satelitný systém prenosu dát na kapitálových trhoch - FINSAT - Statelov, D.
Rozhovor s riaditeľom spoločnosti FINSAT, s.r.o. D. Statelovom. Spoločnosť FINSAT založená v r.1993 ako spoločný podnik s Česko-Slovensko-americkým podnikateľským fondom (CSAEF). Vybudovanie high-tech informačného systému na Slovensku v oblasti kapitálového trhu. Fungovanie systému na báze satelitného prenosu. Distribúcia informácií zo svetových kapitálových trhov. Systém určený pre obchodníkov s cennými papiermi, investičné fondy a manažérov významných podnikov. Financovanie projektu formou úveru z fondu CSAEF.