Podnikanie v preprave nadrozmerných a nadmerných nákladov cestnou dopravou - Gnap, Jozef
Podnikanie v preprave. Realizácia požiadaviek na prepravu hmotnostne a rozmerovo nadlimitných nákladov. Problematika hmotnostných a rozmerových obmedzení cestných vozidiel. Vnútroštátna cestná preprava nadlimitných nákladov. Medzinárodné prepravy nadlimitných zásielok cestnou dopravou. Využitie progresívnych informačných technológií pre trasovanie ťažkej a nadrozmernej prepravy.