Strategické podnikatelské jednotky - nový styl vnitropodnikového řízení - Dědina, Jiří
Čo sú strategické podnikateľské jednotky (SBU - Strategic Business Units). Riadenie pomocou SBU. Štýl riadenia a kultúra SBU. Vhodnosť a nevhodnosť uplatnenia riadenia pomocou SBU. Projektovanie organizačných štruktúr pomocou SBU.