Úplné náklady práce v České republice v roce 1993 - Tesařová, D.
Výsledky skúšobného zisťovania úplných nákladov práce (1993) uskutočneného ČSÚ v r.1994 metodikou štatistickej organizácie EÚ Eurostat. Údaje a poznatky získané z výsledkov zisťovania: štruktúra nákladov práce podľa odvetví, mesačná cena práce v podnikoch s 25 a viac zamestnancami, štruktúra nákladov podľa krajov, priemerná mesačná mzda pracovníka vo vybraných odvetviach.