Menový program NBS na rok 1995
Menový program Národnej banky Slovenska na r. 1995, zameraný na podporu ekonomického rastu. Vnútorná a vonkajšia stabilita meny, udržanie výmenného kurzu. Prognóza vývoja HDP. Predikcia platobnej bilancie. Kvantifikácia menového programu. Liberalizácia devízového režimu. Vývoj produktivity práce a miezd.