Pohľad na menový program NBS - Husár, Jaroslav
Ciele menového programu NBS na r. 1995. Zamyslenie sa nad pojmami v časti "Predpoklady menového programu". Makroekonomická veličina "výdavky vlády na nákup tovarov a služieb". Upozornenie na poznatky monetaristickej teórie, nutnosť vysvetliť niektoré nástroje monetárnej politiky. Akceptovanie ekonómie ako vedy a jej aplikácie v praxi.