Systémy a stratégie pre riadenie výroby Optimized Production Technology (OPT), Drum Buffer Rope (DBR) - Gregor, M.
Ďalší systém využívaný pre dielenské riadenie výroby - systém OPT. Charakteristika a pravidlá OPT. Sieť OPT pre vyrábané výrobky. Moduly systému OPT. Činnosť systému OPT. Prepojenie systémov OPT a MRP II. Drum Buffer Rope (DBR - bubon-vyrovnávací zásobník-lano) - spôsob organizácie činnosti výrobného systému - vychádza zo zásad OPT.