Systémy a stratégie pre riadenie výroby BOA, FZ [I/O Control] - Gregor, M.
Systémy dielenského riadenia výroby BOA a FZ. Charakteristika systému BOA (Belastungorientierte Auftragsfreigabe - vyťažovacie riadenie). Riadenie s využitím systému BOA. Priebehové diagramy využívané pri vyťažovacom riadení. Vhodnosť BOA pre JIT (Just in Time). Systém riadenia využívajúci tzv. postupové čísla (Fortschrittzahlen - FZ). Vhodnosť konceptu postupových čísel pre JIT.