Medzinárodná norma ISO 9002 Systémy zaistenia kvality - Model k výkladu zaistenia kvality vo výrobe a montáži
Medzinárodná norma 9002 ako jedna z troch noriem, ktoré sa zaoberajú systémami akosti, ktoré môžu byť použité pre externé zabezpečovania akosti. Predmet normy a oblasť použitia. Požiadavky na systém akosti.