Stratégia riadenia kvality - Bartáková, Gabriela
Vysoká kvalita - predpoklad úspešnosti produktov na trhu. Charakteristika pojmu kvalita. Dôvody, ktoré vedú k zabezpečovaniu vysokej kvality. Riadenie kvality podľa normy ISO 8402. Systémy riadenia kvality. Niektoré zásady komplexného riadenia kvality vyrábaných výrobkov, či poskytovaných služieb, ktoré by mal podnik dodržiavať, ak chce byť úspešný na trhu. Zostavenie tzv. projektu kvality.