Vyhodnocování nákladů - pomocník při prosazování TQM - Vaněk, J.
Presadzovanie filozofie TQM, zdokonaľovanie akosti v podnikovom systéme. Vzťah medzi ziskom, akosťou a nákladmi - manažment podniku ho musí analyzovať. Dôležitá analýza nákladov (metódy a nástroje, aplikácia Paretovej analýzy).