Súčasť programu PHARE Poradenstvo pre voľbu povolania a výber zamestnania - Grajcár, Štefan
Poskytovanie odbornej pomoci pre Českú a Slovenskú republiku v programe PHARE "Reštrukturalizácia trhu práce". Špecifické ciele programu. Systém poradenských aktivít pre voľbu povolania a výber zamestnania v SR. Užívateľmi poradenských služieb sú nielen zamestnanci, ale aj zamestnávatelia.