Kancelária Informačné a komunikačné technológie
Príloha časopisu venovaná informačným a komunikačným technológiám. Trh kancelárskej techniky, hardware a software, pirátstvo, predajcovia, využitie počítačov, trendy telekomunikačných zariadení.