Konfekcia z domácich dielní Úspešná prezentácia na IGEDE, ocenenie v Brne - Ľubinová, J.
Sortiment výroby a.s. Makyta Púchov. Nedostatok výrobkov Makyty na domácom trhu. Postupné otváranie vlastných predajní na Slovensku. Prezentácia vlastných kolekcií firmy na medzinárodných kontraktačných prehliadkach. Obslužné závody firmy.