Česká verejnoprávna televízia potrebuje opäť získať diváka - Kadlec, Ľ.
Zmeny Českej televízie od r.1992 (verejnoprávna inštitúcia, organizačné zmeny - producentský systém, duálne vysielanie, financie). Konkurencia verejnoprávnej a súkromnej televízie. Vysoké náklady výroby programov. Privatizácia. Spolupráca so ST na formálnej úrovni.