Nastal čas knihovníckych premien Odborná konferencia o infraštruktúre bankového knihovníctva - Lesáková, Milica
Závery a odporúčania prijaté na konferencii, ktorú zorganizovala Slovenská asociácia knižníc v spolupráci so Spolkom slovenských knihovníkov v novembri 1994 v Bratislave. Tri základné charakteristiky bežnej knižničnej scény. Odporúčaná štruktúra knižničného programu a tri akčné smery, ktoré charakterizovala konferencia. Úloha knižníc v komplexe meniaceho sa prostredia. Akčný zámer, ktorý demonštruje spoluprácu medzi odbornými knižnicami i bankovými knižnicami a poskytovateľmi informácií zo sietí a komunitami používateľov.