Sociálno-ľudský rozmer rozvojovej stratégie Slovenska - Brhlovič, Gerhard
Tvorba a realizácia stratégie sociálno-ekonomického rozvoja Slovenska v národohospodárskej rovine do r. 2010. Človeko-stredná (homocentrická) operatívno-rozvojová stratégia spoločenského systému. Východiskové axiómy spoločensko-rozvojovej stratégie. Spoločenské usporiadanie vlastníckych vzťahov.