Informace o přípravě investičního barometru - Libich, M.
Obsahové spracovanie materiálu MH ČR s pracovným názvom "Investičný barometer". Materiál je pokusom zachytiť súvislosť vývoja nezamestnanosti s možnosťou investovania, s ohľadom na potrebu akcelerácie ekonomického rastu, včítane vytvárania pracovných príležitostí v jednotlivých regiónoch ČR. Hodnotenie, charakteristika štruktúry investícií a trendov v investičnej výstavbe. Číselné údaje a ich hodnotenie.