Adaptabilita znamená přizpůsobivost Česká a polská restrukturalizace - Bouin, O.
Porovnanie miery reštrukturalizácie českých a poľských podnikov (200 čes. + 200 poľ. skúmaných podnikov). Porovnanie niektorých ukazovateľov v ČR a Poľsku - HDP a priemyslový output, miera nezamestnanosti, pracovné sily a zamestnanosť, počet súkromných podnikateľov. Úloha českej a poľskej vlády v procese reštrukturalizácie.