Mzdy, ceny a měnové kurzy v České republice - Janáček, Kamil
Ekonometrická analýza vzťahov medzi mzdami, cenami a menovými kurzami v období transformácie a pred ňou. Skrytá inflácia v predtransformačnom období v Československu v porovnaní s ostatnými centrálne plánovanými ekonomikami. Vývoj cien, úspor a menových kurzov v r. 1990-1993. Mzdy a inflácia.