Vývoj přístupů k makroekonometrickému modelování - Šmídková, K.
História makroekonometrického modelovania - dôležitý zdroj poznania pre súčasnosť. Makroekonometrické modelovanie v praxi - vybrané modely. Najnovšie trendy makroekonometrického modelovania.