Ceny energetických zdrojů a začlenění externalit do kalkulací - Farský, Miroslav
Charakteristika pojmu externality (externality negatívne, pozitívne). Identifikácia a kvantifikácia externalít v palivovo-energetickom odvetví. Externality a sociálne náklady v úvahách o energetickej politike.