Rakouská škola a její význam pro transformační procesy soudobého světa - Klaus, Václav
Význam rakúskej školy pre zvládnutie procesu transformácie. Metodológia rakúskej školy. Carl Menger - zakladateľ tejto školy. Ďalší predstavitelia rakúskej školy: Eugen von Böhm-Bawerk, Ludwig von Mises, Friedrich August von Hayek, Josef Alois Schumpeter.