Okamžité zrušenie pracovného pomeru a požiadavka jeho doručenia - Rybárová, Mária
Výklad paragrafov (53, 54 a ďalších) Zákonníka práce, ktoré určujú dôvody, formu, spôsoby doručenia, lehoty, účasť odborových orgánov pri okamžitom zrušení pracovného pomeru organizáciou. Zákaz okamžitého zrušenia pracovného pomeru. Okamžité zrušenie pracovného pomeru pracovníkom, dôvody, nárok na náhradu mzdy.