Záujem o pripravovanú konferenciu Personalistika 1995 prevýšil očakávanie - Matyáš, J.
Anotácie príspevkov pripravených na konferenciu spoločnosti Management Partners, s.r.o. Bratislava a časopisu Trend 15.-16.3.1995 Personalistika 1995. Zameranie: Analýza psychosociálnej klímy a motivácia pracovníkov. Moderné systémy hodnotenia zamestnancov. Efektívnosť manažéra pracujúceho v zahraničí. Systémový prístup k riadeniu ľudských zdrojov. Systém budovania podnikovej kariéry. Mzdová politika a transformácia sociálnej sféry.