Časové hospodářství - předpoklad efektivního řízení - Hüttlová, Eva
Nové nároky, ktoré kladie svetový trh na výrobcov, sa odrážajú v časovom hospodárstve. Úlohy časového hospodárstva. Nové požiadavky na meranie práce.