Preferujú vnútropodnikové vzdelávacie programy Podnik získa prehľad o predpokladoch svojich pracovníkov - Molnár, V.
Potreba využitia ľudského faktora - ľudských zdrojov v podniku pri úspešnom presadzovaní sa na trhu voči konkurencii. Presadzovanie nového obsahu kvalifikácie. Vlastné programy rozvoja personálu v zahraničných podnikoch alebo v joint venture. Špecializácia na vnútropodnikové programy. Špecializácia spoločnosti World and Management pre rozvoj personálu a podniku (WM) v Bernolákove na realizáciu zákaznícky orientovaných vnútropodnikových programov. Formy a metodika programov.