Ôsmi z desiatich študentov ekonómie a manažmentu sú ochotní sťahovať sa za prácou - najmä na Západ Študenti chcú pracovať v dobrých firmách, ale nevedia, ktoré to sú - Kavuliak, J.
Výsledky prieskumu s názvom Najžiadanejšia firma, ktorý medzi 815 poslucháčmi 5 slovenských vysokých škôl uskutočnila AIESEC v okt.-nov. 1994. Parametre prieskumu, vedomosti a schopnosti, plat, postoj k budúcemu zamestnaniu, najatraktívnejšie odvetvia.