Problém fiskální nerovnováhy - Dvořák, Pavel
Rozpočtový deficit a verejný dlh. Koncept fiškálnej nerovnováhy. Fiškálna nerovnováha a hospodárska politika v európskom kontexte. Fiškálna nerovnováha a hospodárska politika v ČR.