Daň z pridanej hodnoty a základ dane z príjmov pri podvojnom účtovníctve - Pohlod, Ján
Zúčtovanie dane z pridanej hodnoty u platiteľov prostredníctvom účtu 343. Kedy daň z pridanej hodnoty vplýva na hodnotu majetku a následne na základ dane z príjmov.