Daňová kontrola v praxi - Schwarzová, E.
Daňové úrady, podľa zákona č.254/1993 Z.z. o územných finančných orgánoch, poverené výkonom daňovej kontroly. Povinnosti a práva daňového subjektu a správcu dane. Štádiá procesu daňovej kontroly: príprava, výkon, vypracovanie protokolu a prerokovanie výsledku. Najčastejšie nedostatky zistené pri kontrolách dane z príjmov a dane z pridanej hodnoty.