Investujete v zahraničí? Daňové podmínky. 2 - Meloun, L.
Priame zahraničné investície českých spoločností v krajinách s rozvinutou trhovou ekonomikou. Daňová situácia v niektorých krajinách - Francúzsko, Holandsko, Slovensko, Poľsko, Maďarsko.