Zákon SNR z 30. septembra 1992 č.511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave finančných orgánov v znení neskorších predpisov
Úplné znenie zákona č.511/1992 so všetkými novelizáciami vydanými do začiatku apríla 1995.