Ako nemať peniaze a byť vždy solventný Dobehnime vyspelé krajiny v tom, čo je užitočné a spríjemňuje život - Polakovič, Ivan
Používanie platobných kariet ako jedného z najmodernejších prostriedkov bezhotovostného platobného styku. Ponuka tuzemských i medzinárodných kariet pre platbu doma i v zahraničí. Podmienky pre vydanie medzinárodných kariet spoločnosti VISA International, Eurocard/MasterCard a American Express. Niektoré problémy, brániace rozširovaniu použitia platobných kariet. Služby Tatra banky pre podnikateľov i občanov. Tri druhy platobných kariet, ktoré vydáva Tatra banka. Služby Všeobecnej úverovej banky majiteľom bežných účtov. Podmienky pre vydanie platobnej karty ČSOB. Platobné karty a ich zneužitie.