Predstavenie knihy "Podnikanie a banky" - Petrjánošová, Božena
Predstavenie knihy B. Petrjánošovej Podnikanie a banky, ktorá vyšla v r.1994 v edícii FITR. Obsah knihy. K jednotlivým častiam knihy: Bankové úvery a podnikateľ. Úloha bánk pri podnikaní.