Sektor družstevních bank - tradice a současnost - Stanzelová, M.
Informácia o sektore družstevných bánk v zahraničí. Nemecko: Volksbanken, Raiffeisenbanken, vlastné prostriedky úverových družstiev, obchodná činnosť, organizácia družstevného sektora. Rakúsko: Raiffeisenbanken, Volksbanken. USA: úverové družstvá, sporiteľňové a úverové združenia.