Visa je víťaz Esá medzi kartovými produktmi Slovenskej sporiteľne - Šmíd, P.
Riaditeľ úseku platobných kariet Slovenskej sporiteľne, a.s., Ing. Peter Šmíd o špecifikách bezhotovostného platobného styku. Ponuka platobných kariet VISA. Udelenie licencie na vydávanie a prijímanie platobných kariet. Výhody pre klientov a pre slovenskú ekonomiku.