Zmena štruktúry majiteľov v Devín banke - Matloň, Igor
V časti Financie nasledovné príspevky autora o slovenských peňažných ústavoch: Nový produkt IRB - bankové šeky. Tatra banka členom Visa International. Zmena štruktúry majiteľov v Devín banke.