Algoritmy nielen súčasnosti Predstavujeme Divíziu informatiky Slovenskej sporiteľne - Ulman, V.
Viceprezident Slovenskej sporiteľne, a.s., Ing. Vladimír Ulman o práci Divízie informatiky, ktorá zabezpečuje podpornú činnosť pre kvalitné služby sporiteľne. Prepojenosť so strategickými zámermi banky. Orientácia na client/server a otvorené systémy. Komplexnosť riešení.